hypersports.se – Sveriges största paintballbutik

hypersports.se hittar du allt du kan tänkas behöva för en tuff paintballmatch. Webbshoppen är störst i Sverige när det gäller paintballprodukter och har funnits sedan 1999, och kan därför marknaden och dess utbud. De säljer enbart kvalitetsprodukter då de är måna om nöjda kunder, och förstår innebörden av besvikelsen som uppstår när något går sönder. På hypersports.se finns det något för alla med över 2 000 produkter anpassade för paintball. Du som kund erbjuds dessutom prisgaranti (vilket innebär att de garanterar de lägsta priserna i Sverige), fri frakt på alla order över 1 000 kronor samt så ges alla kunder30 dagars ångerrätt vid köp.

Vad är paintball?

Paintball är en av de snabbast växande sporterna, framförallt i USA. Samtliga deltagare delas upp i två lag och för att vinna så gäller det att eliminera de andra spelarna i motståndarlaget genom att träffa dem med så kallade paintballkulor. Dessa är gjorda av gelatinskal som fylls med färg som går sönder vid träff. Vapnet som används i paintball kallas för markör och i Sverige är de klassade som licensfria luftvapen. En person som är under 18 år får inte använda en markör utan vuxet sällskap. Paintball är dock till skillnad från vad många tror en mycket säker sport, då det rapporteras mycket få skador i jämförelse med fotboll.

Den fysiska butiken

Du finner sedan några år tillbaka den fysiska butiken på Mårbacksgatan 31 i Farsta. Här finns dessutom inomhusbanor för den spelsugne. I butiken hittar du alla möjliga produkter såsom kläder, masker och övriga produkter som rör paintball. Genom att besöka butiken får du möjlighet att prova produkterna på plats innan du tar ett beslut om vad som passar just dig. Personalen är mycket professionell och har lång erfarenhet inom området och kan därför svara på alla frågor rörande paintball och dess utrustning. Observera att butiken har en åldersgräns på 15 år men samtliga personer under 15 år är välkomna med målsmans närvarande.